Elcigg som funkar för studenter på högskolan

Jag heter Hanna och är elcigg rökare som har försökt komma in på en utbildning under 3 års tid. Mellan detta har jag försökt både utbilda mig bland annat tyska och matte. Detta på grund ut av att jobbmöjligheterna för en sådan ung person är väldigt begränsade. Och pengarna man har tillgängligt inte räcker till eftersom man är röker på heltid och snittar 1 paket om dagen.

Elcigg

Förra året kom jag tillslut in på min utbildning

Efter allt slit, men redan dag 1 märkte jag något. Ingen i skolan ville vara mer än nödvändigt nära mig. Och när jag gick ut och rökte stod jag nästan alltid bara själv. Det störde mig något otroligt och jag satt och funderade på vad jag skulle göra åt saken. Men själva beslutet att byta till en elcigg kom då min lärare droppade en kommentar. Under pågående idrottslektion: ”Vi får nog köra lite mindre fysiska övningar idag. Eftersom Hanna som röker kanske inte hänger med annars.

Först kände jag vad snackar han om, sedan slog det mig at han har ju faktiskt rätt. Jag har ingen som helst möjlighet att kunna mäta mig med resten av klassen. Rent fysiskt om jag inte gör detta byta till elcigg nu. Några månader senare efter jag hade gjort bytet började jag märka skillnader i min fysiska förmåga.

Elcigg hade hjälpt mig att komma tillbaka

Till någon slags standardnivå som jag hade innan jag började röka. Jag trodde skiftet skulle göra mig helt galen och att jag skulle ha väldigt svårt att sitta still i klassrummet. Så vart inte fallet och nuförtiden kan jag fokusera fullt ut på min idrottsutbildning. Och det räcker enbart med ungefär 15 minuter e-cigg per rast som jag har i skolan.

Elcigg

Sedan blir det såklart ecigg bloss när man kommer hem på kvällen. Men jämför man med den mängden cigaretter jag redan hade hunnit dra i mig under samma tidsperiod. Så är skiftet till elcigg något som har underlättat precis allting så som ekonomin, hälsan och studier.