Programmeringsspråk för webbutvecklare

Många webbutvecklare har nu att göra med jQuery-kodens prestanda. Det finns en ny fråga att överväga som är dynamiskt laddad och dynamiskt kopplad. Och mer specifikt begränsningarna och interaktioner mellan de två koncepten.

JavaScript används mycket för sin utmärkta prestanda

JavaScript-språket är mycket effektivt och kan utföra de mest komplexa uppgifterna på en bråkdel av tiden för andra språk. Å andra sidan blir JQuery mer populärt och är första valet. För de flesta utvecklare som är bekymrade över deras webbplatsprestanda.

Dynamiska skriptspråk kan vara lite besvärliga att förstå och implementera i större skala. Och vi har sett några problem med Ajax som dynamiska skriptspråk inte klarar av. Ett av de största problemen med Ajax är att det inte hanterar de dynamiska resultaten från ett tidigare svar ordentligt. Särskilt om du använder AJAX-interaktioner.

jQuery kanske kan hantera dessa AJAX-förfrågningar

Men det finns andra lösningar som kan användas för att hjälpa till med denna aspekt av koden. Det är möjligt att använda de väljare som kan ringas in när du kommer till ett visst element. Eller ett formulär för att hjälpa till med det här problemet.

Jsass har utvecklats mycket för att säkerställa att den kunde hantera komplexa JSON- eller XML-interaktioner som ingår i Ajax. Om du använder jQuery-alternativ kanske du vill överväga att pröva Jsass. Som ett alternativ för att hjälpa till med prestandan för din kod.

När du gör dynamisk programmering

Måste du tänka på hur dynamisk din webbplats kommer att vara. Och det betyder att du förstår hur webbsidorna du skapar interagerar med varandra. JavaScript kan bara inte ge denna information på ett sätt som resten av världen förstår. Så du måste överväga att lägga till fler metoder till dina program. Försök lägga till en metod för att göra sökmotorns spindlar att krypa din webbplats.

Du kanske också vill tänka på din användning av AJAX för att låta användare skicka innehåll till din webbplats. Du kan använda de tillgängliga metoderna för att undvika att skapa olika former. Som måste skickas in, men du bör inte kräva detta i första hand.

När du använder Jsass och AJAX tillsammans

Finns det mer flexibilitet än någonsin tidigare, och det spelar ingen roll om ditt programmeringsteam väljer en Jsass-baserad lösning. För att ge bättre prestanda för din webbplats.

Hursomhelst måste du överväga din användning av Ajax i dina utvecklingsplaner. För att se till att din webbplats är utformad korrekt för att hantera dessa två koncept. Och för att ge maximal effekt på din webbplats. Se till att du använder din tid klokt för att göra detta innan du försöker kontakta en annan utvecklare.