CBD olja som hjälpte mig igenom mitt beroende

CBD olja, ja det är något som jag fick höra av min vän för snart 1 år sen. Och jag kan säga att det verkligen har gjort skillnad i mitt liv. Jag kan börja med att berätta vad jag heter. Hej Hanna heter jag och är 28 år. Jag har i större delen av mitt tonårsliv och in till vuxen ålder rökt marijuana och jag var väldigt beroende. Hela mitt liv har varit kaos större delen av åren och har haft svårt att få jobb. Och bara allmänt haft svårt i samhället.

Sen en dag när jag var med min ända polare

Elin som också rökte på marijuana så träffades vi och jag märkte att hon inte hade nå marijuana med sig. Utan hon höll i något som hon sa kallades för e-cigg och i den så hade han en olja. Som kallas för CBD olja och hon berättade. CBD olja är en typ av olja som inte har några dåliga ämnen i sig. Men man får samma lugna effekt som när man röker på marijuana. Jag trodde såklart inte på henne och brydde mig först inte om det. Men sen när jag hade sätt henne röka det där några gånger. Så beslöt jag mig också att testa på CBD. Så jag köpte CBD olja och ecigg och testade.

Först tyckte jag att det inte hjälpte så mycket

Men efter jag hade använt den några gånger så tyckte jag att denna verkligen hjälpte. Och det var precis som min polare sa att CDB har samma lugnande effekt som marijuana har. Så jag har nu slutat med Marijuana och börjat med CBD som verkligen har fungerat grymt bra en så länge. Den här texten skrev jag både åt alla där ute, som har en marijuana beroende. Men också till min vän som visade CBD olja för mig. För utan CBD olja så skulle jag förmodligen fortfarande sitta och röka mitt skit istället för att röka CBD. Så tack till Elin att du visade CBD olja för mig. Lycka till alla ni där ute.